shadow_left
LogoHome arrow Company
Shadow_R

With this programme you cannot only totally relax, you are also able to deepen your mental ability. This leads to an improved balance between rationality and emotionality and even your memory is intensified. If you get a grip on your own brainwave fluctations, you will learn how to regulate your own relaxation.

Esthéticienne (Dutch trade journal for the wellness branch)

The Mind Connection: bedrijf met visie PDF Afdrukken E-mail

Jaren van experimenten en privé studies resulteerde in de formele oprichting van The Mind Connection in 1995.  De synthese van hun expertises in hardware, software, multimedia content en communicatie resulteerde in de ontwikkeling van de MindSurfer, een professioneel biofeedback apparaat,  ontrokken aan  haar beperkende, strikt medische, context.

Door haar ceative aanpak, ontdekte The Mind Connection mogelijkheden van biofeedback in combinatie met multimedia waar anderen niet eens van konden dromen. van af het begin werden deze ontdekkingen omgezet in solide visuele en auditieve ervaringen voor thuisgebruikers.

Door de populariteit van de MindSurfer en de nauwe band die The Mind Connection onderhield met haar klanten, ontving de Onderzoeks & Ontwikkeling afdeling een grote hoeveelheid kostbare feedback van gebruikers. Deze feedback heeft de MindSurfer helpen uitgroeien van een zeer experimenteel apparaat tot wat het vandaag is, een garantie voor ervaringen die je nog nooit hebt gehad.

Dezelfde gebruikersfeedback die leidde tot de doorontwikkeling van de nu beschikbare MindSurfer, voedde de ontwikkeling van haar opvolger. Deze totaal herontwikkelde MindSurfer is in de laatste stadia van haar ontwikkeling en op dit moment beschikbaar voor de zakelijke partners van de Mind Connection. het is uitgerust met een usb-connectie en een draadloze sensor headset en is compleet modulair opgebouwd, waardoor er snel nieuwe applicaties voor ontwikkeld kunnen worden. Hetv modulaire design faciliteert ook  interactie met betsaande platformen. Onderv de applicaties die ontwikkeld zijn, bevind zich een -nog zeer experimentele- Second Life plugin.