shadow_left
LogoHome arrow R&D
Shadow_R

R&D Archive


Research and Development PDF Afdrukken E-mail
Het beschikbaar maken van professionele biofeedback technologie voor een breder publiek, heeft The MInd Connection een unieke positie in de markt opgeleverd.

Door zorgvuldig feedback van haar gebruikers te verzamelen en met velen van hen een directe dialoog aan te gaan, heeft The Mind Connection de MIndsurfer kunnen ontwikkelen met een focus op de ervaring van de gebruiker die zonder precedent is in de professionele biofeedback technologie.

De ervaring van de eindgebruiker, of dat nu een thuisgebruiker was of een hyperactief kind, was belangrijker dan ooit in de ontwikkeling van een geheel nieuwe versie van de MIndsurfer, nu nog alleen beschikbaar voor de zakenpartners van The Mind Connection.

De nieuwe MindSurfer is compleet opnieuw ontwikkeld en is voorzien van een draadloze headset, usb-connectie, modern uiterlijk en nog veel meer. De modulaire opbouw faciliteert flexibele software ontwikkeling en brede inzet.

De MindSurfer werkt nu veel beter samen met bestaande platforms, zoals online gaming platforms. The beta versie van een Second Life plugin is reeds beschikbaar. Hoewel nog in een experimenteel stadium, staat het de gebruikers toe hun omgeving in deze virtuele 3D wereld en de objecten die zij daar bouwen, direct met hun geest te beïnvloeden.

De eerste inzet van de nieuwe MindSurfer is als hulp bij psychotherapie voor kinderen met ADHD. Op maat gemaakte software wordt ingezet om kinderen verschillende vaardigheden aan te leren. De psychotherapeut beslist met behulp van een administratie module die verwerkt zit in de software, welke vaardigheden worden getraind en op welke manier.