shadow_left
LogoHome arrow R&D arrow Biofeedback
Shadow_R

Biofeedback PDF Afdrukken E-mail
Biofeedback biedt gebruikers de mogelijkheid directe informatie te krijgen over de toestand van hun lichaam en geest. De simpelste methode is het meten van de huidweerstand (GSR) in combinatie met de hartslag. Hoewel deze metingen veel kunnen zeggen over de staat waar je je in bevind, gaat de The Mind Connection verder.

Door gebruik te maken van neurofeedback technologie, geeft de MIndsurfer je gedetailleerde feedback over je geestestoestand. De informatie die constant wordt verzameld door middel van EEG registratie van uw hersengolven, wordt vertaald in beelden en geluiden die uw geestestoestanden beïnvloeden. Zo ontstaat er een feedbackloop.

Je hersenen beïnvloeden wat je ziet en wat je hoort door middel van het neurofeedback apparaat en wat je ziet en wat je hoort beïnvloed je geest. Deze feedback-loop noemen we de MindSurfer Experience.

De manier waarop je hersengolven worden vertaald in beeld en geluid wordt bepaald door de software die je gebruikt. Verschillende programma's zijn ontwikkeld voor verschillende doeleinden. Er zijn programma's ter ontspanning, ter concentratie of om door je geest te dwalen. Alles is mogelijk!